Har varit så sugen på paj i ett par dagar så idag kände jag att det var dags att göra en. Jag älskar köttfärspaj, hade nog aldrig ätit någon förrän jag flyttade hit och gjorde en själv.Aldrig gjort en med det här receptet, men jag tyckte det blev riktigt gott!Till pajskalet3 dl mandelmjöl1 msk fiberhusk1 kom salt50 gram kylskåpskallt smör i kuber1 äggKöttfärs400-500 g köttfärsEn påse tacokryddaEn gul lökEn paprika (jag använde en halv gul då det var det enda som fanns hemma)Lite tomatpuré (i mitt fall, ketchup)Äggstanning3 ägg2 dl creme fraiche2 dl riven ostBlanda ihop allt till degen och gör ett skal i en form. Låt stå i kylen ca 30 minuter. Förvärm det sedan i ugnen 5 minuter på 200 grader.Stek köttfärsen på medelhög värme. Skär lök och paprika och stek med färsen. Ha sedan i tacokrydda och tomatpurén. När allt är klart är det bara att lägga i pajskalet.Blanda äggen med creme fraiche och ost och häll det sedan över färsblandningen. Grädda i 20 minuter på 200 grader! Vi serverade med lite grönsaker så som gurka, tomat, sallad och ruccola och lite creme fraiche. Supergott!/Angelica