Flurriburr

2017-12-29
13:11:38

Ett bra tag sen.

Det var lite mer än 8 månader sen jag skrev här. Det har varit fullt upp med hjälmar, huset, Hugo och Alex. Livet som mamma är absolut inte så illa som jag trodde och som alla så att det skulle vara. Man skulle aldrig få sova, tvättkorgen skulle alltid vara full, blöjorna skulle gå åt i ett nafs osv osv.

Hjälmar är nu över ett år. Han sover sen han var 6 månader gammal i sitt egna rum i spjälsängen. Men det är inte förrän nu han har börjat sova hela nätterna igenom. Superskönt, för oss allihopa.

Det är snart nyår. Denna nyårsafton kommer bli lite speciell. En liten hemlis just nu, kanske berättar mer senare! Annars får man kika FB och IG :)

Skriver strax ett annat inlägg. Lite rörigare men känner att nu när jag har tid att skriva kan jag lika gärna passa på att skriva av mej lite.

Får se om jag håller bloggen mer aktiv nästa år eller ej. Vet inte riktigt om jag hittar något intressant att skriva om!
Dock händer det lite grejer redan som jag vet om. Hjälmar ska börja dagis, jag ska gå en intensivkurs och få det där lilla körkortet äntligen. Resten får bli en överraskning, jag har ingen aning om vad det nya året kommer bjuda på! Vet dock att slutet på det här redan är ganska så bra