Flurriburr

2015-04-20
13:21:26

Ovant och annorlunda

Livet utan glasögon är riktigt jäkla skönt! Ovant som sjutton, känns ju verkligen som jag glömt något. Tycker även jag ser jättekonstig ut när jag ser mej själv i spegeln, då jag är så van att ha glasögonen.
Har fått höra av andra oxå att det ser ovant ut att se mej så, men att jag har fina ögon och att man kan se det nu. Kul å höra så klart!
Ska tillbaka till optikern i nästa vecka och berätta hur det gått. Tror de behöver ändra lite på dom, då jag ser lite suddigt, främst i höger öga. Får inte ont i ögonen av dom, bara i huvudet efter en hel dag pga suddigheten.
 
Det går lite framåt med mammas saker oxå. Jag ska ringa imorgon (om jag kommer upp i tid, vilket jag inte gjorde imorse såklart) och fråga en del saker. Känns så himla krångligt, känns som det inte kommer gå nå smidigt som jag hoppas, kommer bli så fel alltihopa... Så känns det bara för att allting anant redan gjort det...
 
Annars då, inte mycket. känner mej som en pensionär. Vill sova hela tiden, vill inte träffa folk, känner mej deppig, har ångest, är orolig. Över allt. Över inget.
 
Slutar där, innan det blir för deprimerande.