Flurriburr

2017-01-09
13:52:30

Det nya året

Det är ett helt nytt år nu. 2017 har precis börjat och med det en hel massa nya möjligheter.
Året har börjat lugnt. Sitter och planerar lillemans dop. Ska bara få tag på kyrkan och boka ett datum. Har gjort superfina kort som det är halva priset på fram till onsdag, så jag hoppas vi hinner få datum innan dess.
 
Annars går allt fint. Känns lite ensamt såhär på dagarna när Alex jobbar, men jag tror jag ska ta med Hjalle på öppna förskolan uppe vid kyrkan nästa vecka när det öppnar. Lära känna lite andra mammor och låta han få träffa lite andra barn. Nu är han visserligen väldigt liten och kanske inte tycker det är nå kul alls, men mamman måste komma ut å vara social å, haha!
 
För övrigt går allt så bra. Är inte alls lika rädd och orolig som jag var i början när vi kom hem från BB. Nu har jar börjat lära mej varför han gråter, att han faktiskt inte fryser i vagnen, att han kan gråta två sekunder utan att jag får panik.
Jag kunde börja gråta för minsta lilla första dagarna. På BB var det inga problem, där hade man ju alltid hjälp. Men att behöva klara sej själv var himla läskigt. Tänk om han inte ens tycker om mej? Är han hungrig, har han bajsat, varför skriker han?
Men det lugnade ner sej efter kanske tre dagar hemma. Nu är det nemas problemas. Jag älskar min lilla bebis (som inte alls är så liten). Han har börjat använda lite kläder i 60/62 nuså han växer i rasande fart. På onsdag ska vi på 6-veckorskollen. Han är då 7 veckor gammal.
Hugo har vant sej vid lillebror och förstått att vi inte ska lämna tillbaka honom.