Flurriburr

2016-01-05
11:05:17

2015 är över

Jag känner att jag saknar bloggen ibland. Även fast jag ofta inte ens vet vad jag ska skriva. Men jag tänkte göra en liten slags årsresumé över 2015, då vi nu äntrat år 2016.
 
Egentligen har det varit ett rätt lugnt år. Jag har fått jobba väldigt mycket, vilket känns skönt, då jag fått något att göra om dagarna och vi får lite bättre inkomst.
Mamma har varit borta i över ett år nu. Jag tänker på henne varje dag och saknar henne och Wincent otroligt mycket. Vi åkte till Järlåsa i november och satte ljus i minneslunden där hon ligger.
Vi fortsätter vår jakt på drömhuset. Vi budade på ett hus vi verkligen ville ha, men vi förlorade. Någon gång blir det säkert vår tur, vi fortsätter jakten!
Hugo mår också bra. Han har gått ner i vikt och ligger nu på en stadig vikt och mår kanon.
Jag och Alex har varit tillsammans i hela två år nu! Jag har aldrig varit med någon så här länge. Men det är annorlunda med det här förhållandet jämfört med mina tidigare. Vi är självständiga, bor tillsammans med bara varandra och kan prata med varandra. Visst bråkar vi, vilka par gör inte det lite då och då, men vi älskar varandra än. VI går i tankar på att starta familj med. Vilket även det är något jag aldrig har tänkt på med någon annan innan. För jag är lycklig med honom. Han gör mej så hel. Han är stöttande med allt och vi älskar varandra.
 
2016 har vi bestämt ska bli VÅRT år. Året vi ska få vårt hus. Året Alex byter jobb. Året jag ska skaffa mitt körkort. Året vi kanske kan bli en familj.
Så mycket planer, det ska bli spännande!